Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
14.03.2020
Mimořádné opatření kvůli koronaviru
Vážení obchodní partneři,  dovolte nám, abychom Vás informovali o mimořádném opatření, ke kterému společnost TrueTech s.r.o. v souvislosti se současn... číst celé
18.07.2018
Nové produkty Warco 2018 - brožura ke stažení
Warco připravilo novou řadu produktů a strojů, které bude možné objednat přes náš e-shop. Brožuru ve formátu pdf lze stáhnout zde: Warco brozura 2... číst celé
13.12.2019
Sledujte nás na Youtube
Na náš Youtube kanál postupně přidáváme videa produktů. Prosíme, klikněte na youtube odebírat, pokud máte zájem dostávat upozornění na nová videa. ht... číst celé
Zobrazit všechny novinky

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas firmě TrueTech s.r.o., se sídlem Vrážská 144/12, 153 00, Praha 5 - Radotín, IČ 03645606, zapsané u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 235577 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Prima dílna na Firmy.cz      Jsme partneři Zásilkovny                       

 

Primadilna.cz

Vrážská 144/12, Praha 5 - Radotín, 153 00

email: info ( @ ) primadilna.cz

tel.: +420 xxx xxx xxx   -   technická podpora - tech. dotazy zasílejte přes kontaktní formulář

tel.: +420 604 153 144   -   objednávky, fakturace

 

otevírací doba:

Po-Čt:      9:00 - 12:00      13:00 - 16:00

Pá:            9:00 - 12:00      13:00 - 15:00

 

Copyright TrueTech s.r.o. 2020

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.