Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

TrueTech s.r.o.
Za Zelenou liškou 473/16
140 00 Praha 4
info(a)primadilna.cz
tel.: +420 604 153 144
tel.: +420 731 112 680

ZBOŽÍ V AKCI

NOVINKY

arr3Nové produkty Warco 2018 - brožura ke staženíWarco připravilo novou řadu produktů a strojů, které bude možné objednat přes náš e-shop. Brožuru... arr3Guy Martin - Morris Lubricants AmbassadorGuy Martin se stal Ambassadorem značky Morris Lubricants ! Od opravy těžkých nákladních... arr3Pro firemní zákazníky !!!Máte autoservis, nástrojárnu, stavební stroje apod.? Kontaktujte nás!! Pro firemní zákazníky... arr3Nové 60l soudky pro motorové oleje Morris Lubricants Poptávka od malých autoopraven a dílen přesvědčila společnost Morris Lubricants, jednoho z... arr3Výhradní distributor Morris LubricantsV roce 2016 jsme se stali výhradním distributorem této tradiční anglické značky pro Českou... arr3Morris Lubricants video - více než 140 let výroby !arr3Výhradní distributor WarcoStali jsme se výhradním distributorem pro střední a východní Evropu pro kompletní řadu produktů...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas firmě TrueTech s.r.o., se sídlem Za Zelenou liškou 473/16, 140 00, Praha 4, IČ 03645606, zapsané u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 235577. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů